Vad behöver dina fötter?
Och vad behöver du?

Medicinsk fotvård eller en skön, uppiggande fotbehandling. Ger dig och dina fötter glädje, ny kraft och friskt mod.

Fotvård med liten massage

Vi börjar med ett skönt fotbad som värmer och mjukar upp fötterna. Sedan klipper jag, filar och kanske även slipar naglarna. Medan du kopplar av i lugn och ro tar jag i tu med det som just dina fötter behöver. Gäller det förhårdnader, liktornar, sprickor, en vårta eller ett besvärande nageltrång? Jag har instrument och metoder för att behandla i princip alla fotrelaterade åkommor. När fötterna är så fina som de bara kan bli smörjer jag in dem och avslutar med en liten men välgörande massage.

SEK 580 – 60 minuter

Fotvård med stor massage

Det som skiljer den här behandlingen från ovanstående är att här är massagen betydligt längre och intensivare. En ordentlig fotmassage sätter igång blodcirkulationen i fötterna, vilket är extra viktigt ifall du till exempel är diabetiker eller har värk i fötterna. Dessutom är det väldigt skönt!

SEK 830 – 90 minuter

Fotvård med liten massage och paraffinbad

Vi inleder med den behandling som beskrivs överst – jag gör dina fötter fina, glada, rena, lena och välmående.  Därefter doppar du dem i ett varm och skönt paraffinbad. Under tjugo minuter får dina inkapslade fötter dra åt sig så mycket mjukhet som de bara kan. Visst låter det underbart?

SEK 830 – 90 minuter

Delbehandling

Om du har ett specifikt problem – till exempel en vårta eller liktorn, ett nageltrång, sprickor eller något annat – och vill hoppa över själva fotvården den här gången, ja då väljer du en delbehandling.

SEK 340 – 30 minuter

Copyright © 2021, Fotfixaren. Alla rättigheter reserverade.