JAG HETER HELENE THOMASSON.
OCH BRINNER FÖR HÄLSA OCH VÄLMÅENDE.

Därför är jag diplomerad medicinsk fotvårdsspecialist och utbildad taktil massör.

Friska och glada fötter är en förutsättning för ett bra och lyckligt liv, anser jag! År 2000 fick jag mitt diplom vid Axelsons gymnastiska institut och startade fotfixaren direkt. Sedan dess har jag tagit hand om oräkneliga fötter och fotbesvär, allt från diabetes- och psoriasisrelaterade problem till nageltrång, fotsvamp och vårtor. Att jag är medlem i Sveriges fotterapeuter innebär ytterligare trygghet för mina kunder eftersom medlemskapet medför både patient- och ansvarsförsäkring. Jag håller mig ständigt uppdaterad om vad som händer i fotvärlden. Jag går kurser, deltar i olika forum och håller mig à jour med nyheter och trender.

Kroppen består av så mycket mer än fötter och det finns så mycket spännande att utforska. För några år sedan fick jag upp ögonen för taktil massage. Jag häpnade över den här metodens effekter och kände direkt att denna lugna, följsamma och mjuka behandlingsform passar mig och mina tankar kring hälsa och välmående. Därför utbildade jag mig under sommaren 2021 till taktil massör – och har plötsligt ett helt nytt utbud att erbjuda mina kunder!

Jag trivs verkligen med mitt arbete och min verksamhet. Jag träffar så många trevliga och intressanta människor; vilka livsöden jag får ta del av. Jag känner mig privilegierad!

Sveriges fotterapeuter logo